درک درستی از مبانی ویزای EB-5

Posted by Adam Hodson on ژانویه 29, 2015

بسیاری از کسب و کار در روش های مختلف گرفتن سرمایه مورد نیاز برای حفظ کسب و کار عامل است. چند بار، صاحبان کسب و کار سعی کنید به وام از موسسات وام و یا گاهی اوقات، صاحب کسب و کار به منظور غرق خواهد شد چه پول آنها را به کسب و کار برای کمک به آن شناور باقی می ماند. با این حال، برخی از موارد که در آن کسب و کار به سرمایه گذاران خارجی در جهت حفظ کسب و کار خود را شناور و یا برای کمک به گسترش کسب و کار خود را وجود دارد. در بسیاری از موارد، اگر سرمایه گذار حال رفتن به یک نقش حیاتی در فعالیت های روز به روز بازی کنند، آنها ممکن است ویزای EB-5 است.

این ویزا خاص در سال 1992 توسط اداره شهروندی و مهاجرت ایالات متحده خدمات معرفی شد. این ویزا خاص اجازه می دهد تا افراد به این کشور می آیند به عنوان سرمایه گذاران برای کسب و کار شکست. با این حال، در حالی که این یک فرآیند قانونی و به طور کامل تحت قوانین و مقررات جاری توسط USCIS مجاز است، برخی از چیزهایی که به نظر اگر شما به دنبال برای کمک به یک فرد برای به دست آوردن ویزای مهاجرت سرمایه گذار وجود دارد.

اولین چیزی که مربوط به یک کسب و کار مقدماتی. کسب و کار مشکل، که توسط USCIS تعریف شده است، نیاز به یک کسب و کار است که در وجود برای حداقل دو سال و بیش از 12 تا 24 ماه گذشته از دست دادن خالص ارسال نشده است.

شرط دوم این برای هر فرد به دنبال به دست آوردن ویزای EB-5 است که آنها قادر به ثابت کند که سرمایه گذاری خود را به ایجاد شغل منجر شود. در واقع، این شرط بسیار خاص است که سرمایه گذاری نیاز دارد تا بتواند به تولید حداقل 10 شغل تمام وقت است. خوشبختانه، یک سرمایه گذار خارجی و همچنین شرکت وی در حال سرمایه گذاری در دارند تا دو سال برای ایجاد این شغل است.

با این حال، مقررات به همین جا ختم نمی شود. به USCIS بسیار خاص در مورد کسی که برای یک کار تمام وقت واجد شرایط است. مشاغل باید برای افرادی که از نظر قانونی قادر به در ایالات متحده کار فراهم شود. آیا کسانی که مشاغل به شهروندان ایالات متحده و یا به افرادی که یک حق قانونی برای کار در ایالات متحده به دست آمده داده می شود، واقعیت این است که افرادی که شغل تمام وقت دریافت باید اثبات کنید که قادر به از نظر قانونی کار را نشان می دهد. اگر نه، شغل نامعتبر خواهد و ویزا را می توان لغو کرد.

علاوه بر این، سرمایه است که سرمایه گذاری به طور معمول در قالب پول نقد. با این حال، چیزهایی مانند تجهیزات، موجودی و یا سایر انواع مالکیت می تواند به یک سرمایه گذاری مرتبط و بنابراین از صدور ویزای EB-5 سرمایه گذار.

اگر شما به دنبال برای اطلاعات بیشتر در مورد شرایط و یا الزامات مورد نیاز برای این نوع ویزا، و یا می خواهید اطلاعات بیشتری در مورد گرایش های مختلف در این نوع خاص از مهاجرت، بهتر است برای تماس با یک مرکز منطقه ای EB-5. این یک منبع عالی برای یادگیری همه چیز شما نیاز به در مورد این نوع ویزا می دانم. این امر به ویژه مهم است اگر شما با توجه به در آوردن یک سرمایه گذار خارجی برای کمک به کسب و کار مشکل خود را.

blog comments powered by Disqus