تیم ما از EB-5 متخصصان ویزا شما را از طریق اخذ گرین کارت از طریق سرمایه گذاری راهنمای

یک بار برای ویزای EB-5 مهاجر از تصویب، این سرمایه گذار یک “مشروط” کارت سبز است، که موضوع به حذف شرایط خاصی پس از دو سال دریافت می کند.

بیست و یک ماه پس از گرین کارت مشروط صادر شده است، پنجره ای سه ماهه، در طی آن زمان سرمایه گذار باید برنامه دیگری با USCIS فایل به گواهی است که همه از بودجه سرمایه گذاری شده است وجود دارد و موقعیت اشتغال لازم بوده است ایجاد شده توسط مرکز منطقه ای، مستقیم یا غیر مستقیم.

زمانی که وضعیت اقامت مشروط برداشته شده است، وضعیت کامل مقیم اعطا و یک کارت سبز دائمی صادر می شود.

هنگامی که یک کارت سبز شما به دست آوردن و تبدیل به یک مقیم دائم قانونی، شما باید بسیاری از حقوق و تعهدات یک شهروند ایالات متحده، به جز که شما نمی توانید رای دادن و به برخی از مزایای عمومی برخوردار نیست. شما مشمول همان مورد نیاز تشکیل پرونده مالیاتی، نرخ مالیات، و کاهش مالیات به عنوان شهروندان آمریکا.

یکی از مهم ترین حقوق مهاجر قانونی دارای حق به دست آوردن تابعیت آمریکا پس از پنج سال است.

برای کسب اطلاعات بیشتر، لطفا به فلوچارت زیر مراجعه کنید و یا بازدید از USCIS .